Az E-Dimension Kft. modern üzleti és termelési kihívásokra reflektáló fejlesztése


Kedvezményezett neve: E-Dimension Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése, fejlesztés tárgya: Az E-Dimension Kft. modern üzleti és termelési kihívásokra reflektáló fejlesztése

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00820

Szerződött támogatás összege: 69 147 800 Ft

Támogatás aránya: 70%

A projekt tervezett/tényleges befejezési dátuma: 2023.03.31.

Projekt összefoglalása: Cégünk a pandémiát megelőzően döntően az autóipari szektor fejlesztésében vett részt, számos autóipari beruházásban megvalósítva elektronikai alvállalkozói tevékenységek. A vállalkozás a foglalkoztatotti létszám megtartása érdekében a cég vezetése amellett döntött, hogy szolgáltatási tevékenységeit bővíti egy új termék/ szolgáltatás bevezetésével, amely a műanyag hegesztés és a levegőtisztító berendezések gyártása forgalmazása és beépítése. Ez a technológia európai szinten egyedülálló megoldásokat jelent ezen iparágban. A projekt során többek között eszközbeszerzés valósul meg, az alábbi eszközök beszerzésével: speciális méretpontos lézervágó, különtolós fogyóelektródás ívhegesztők, AWI hegesztőgép, plazmanitridált felületű hegesztőasztalok, billenőkeretes automata szalagfűrész. A telephelynek helyet adó épület megújuló energia hasznosítással való fűtése/hűtése is elengedhetetlen az egyre jobban elszálló energiaárak miatt, ezért az épületben hőszivattyús technológiás fejlesztés is megvalósul (levegő-víz) Emellett a felhőalapú szolgáltatások (távmunka segítése a kivitelezési helyszínek és a központ között) és a vállalkozás IT eszközeinek fejlesztése (mobilkommunikációs eszközök, számítógép) is szükségessé vált ezen magas hozzáadott értékű szolgáltatások kapcsán. A fejlesztés megvalósulásával a munkavégzés hatékonysága jelentősen javulhat, új piacokon, új szolgáltatásokkal tud a vállalkozás a jövőben megjelenni, biztosítva ezzel hosszú távú fenntarthatóságát, a munkahelyek tartós megőrzését.

Modern üzleti és termelési kihívásokra reflektáló fejlesztések az N-Electric Kft. életében


Kedvezményezett neve: N-Electric Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése: Modern üzleti és termelési kihívásokra reflektáló fejlesztések az N-Electric Kft. életében

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04401

Szerződött támogatás összege: 53 187 169 Ft

Támogatás aránya: 70%

A projekt tervezett/tényleges befejezési dátuma: 2022.12.31

Projekt összefoglalása: A vállalkozás a foglalkoztatotti létszám megtartása érdekében a cég vezetése amellett döntött, hogy szolgáltatási tevékenységeit bővíti egy új termék/ szolgáltatás bevezetésével, amely a műanyag hegesztés. Ez a technológia európai szinten egyedülálló megoldásokat jelent ezen iparágban, ahol a megrendelők igényei szerint lehet majd a több egységből álló műanyag legyártott egyedi dobozokat elkészíteni, a helyszínre szállítani és ott kézi hegesztőkkel összeilleszteni, majd a magas hozzáadott értékű rendszertechnológiák a dobozokba integrálni. A cél eléreése érdekében a projektben eszközbeszerzés valósult meg, melynek keretében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: lapszabászgép, műanyag laptábla hegesztő, kézi műanyag hegesztőgép, 2 tonna teherbírású, 4 méter emelőmagasságú elektromos targonca. Emellett a vállalatirányítási tevékenység és a vállalkozás IT eszközeinek fejlesztése is szükségessé vált ezen magas hozzáadott értékű szolgáltatások kapcsán. A munkavégzés hatékonysága a projekt megvalósulásával jelentősen javulhat, új piacokon, új szolgáltatásokkal tud a vállalkozás a jövőben megjelenni, biztosítva ezzel hosszú távú fenntarthatóságát, a munkahelyek tartós megőrzését.

Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását elősegítő fejlesztés az N-Electric Kft. életében


Pályázó neve: N-Electric Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése: Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását elősegítő fejlesztés az N-Electric Kft. életében

Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-00274

Megítélt összeg: 24 500 000 Ft Feltételesen visszatérítendő támogatás: 24 500 000 Ft

Támogatás aránya: 69,730349%

Projekt összköltség: 35 135 347 Ft

A projekt tervezett/tényleges befejezési dátuma: 2021.07.08

Projekt összefoglalása: A beruházás az N-Electric Kft. életében innovatív műszaki újítást jelent, új szolgáltatások bevezetését, új piacok elérését teszi lehetővé. A projekt során eszközbeszerzés valósul meg, melynek keretében az alábbi lehetőségek nyílnak meg:

- réz kábelek tesztelése, hibakeresés és minősítés - professzionális elektronikai hegesztés

- nehezebb, maximum 50 kg-os tárgyak emelése biztonságosan az ergonomikus munka-vagy fogási magasságba

- elektromos rendszerek szerteágazó vizsgálatára

- professzionális címkézési eljárások és technológiák megvalósítására.

KKV kapacitásbővítő támogatás


Pályázó neve: E-Dimension Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Kft.

Projekt megnevezése: KKV kapacitásbővítő támogatás

Projektazonosító: GINOP-5.3.17-21 - 3313351009

Megítélt összeg: 92 792 700 Ft

Támogatás aránya: 100%

Projekt összköltség: 92 792 700 Ft

A projekt tervezett/tényleges befejezési dátuma: 2022.10.15.

Projekt összefoglalása: A piaci igényekre való rugalmas alkalmazkodás a piaci fejlődés és a hosszú távú fennmaradás alapja lehet az E-Dimension Kft. életében. Ez jelentős létszámbővítést tesz szükségessé. Ezek a munkavállalók képesek lesznek majd kiváltani azokat az alvállalkozói igényeinket, amit eddig más vállalkozásoktól kellett igénybe vennünk sokszor magas áron és kedvezőtlen fizetési kondíciók mellett. A tervezett 25 fős létszám bővítéssel tehát a vállalaton belüli tevékenységként, egy megszűnőben lévő vállalkozás emberállományának átvételével és egyben tartásával, fémipari munkafolyamatok jelenhetnek meg, melyek mellett további innovációs értékkel műanyagipari portfólióbővítés is megvalósulhat. A fémipari és műanyagipari területek jó alapot képeznek egy új üzletágunk a levegőtisztító berendezések gyártásának, forgalmazásának és beépítésének. A tervezett 25 fős létszámbővítés során mérnökök, szakképzett szakmunkások kerülnek majd felvételre fémipari munkakörök ellátása céljából. A leendő munkavállalók szakmai tapasztalata átlagosan 20-25 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A létszámbővítésen felül eszközbeszerzések is megvalósulnak, támogatva a vállalkozás hatékony működését.