Miért válasszon minket?

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk minőségének, gyorsaságának és szolgáltatásaink rugalmasságának köszönhetően partnerei lehetünk olyan multinacionális vállalatoknak, üzemanyag forgalmazással foglalkozó energiaipari cégeknek, az élelmiszeriparban meghatározó jelentőségű vállalkozásnak, gyógyszergyárnak, gépjármű gyártónak, országos hálózattal rendelkező áruház láncoknak, melyek a magyar piac meghatározó szereplői.

Referenciamunkáinkba akár személyes találkozó alkalmával is betekintést nyerhetnek, és megismerhetik Partnereink véleményét! Előzetes egyeztetést követően akár terepi bejárással is meggyőződhetnek arról, hogy az E-Dimension a legjobb választás!

Referenciafotók

Sajtómegjelenés


A mi otthonunk című folyóirat

A mi otthonunk című folyóirat

2012/12. - 2013/1. szám /Passzívház
Egy épületgépész, aki a saját cégével egy időben elkezdi építeni a saját házát. A végeredmény egy minden igényt kielégítő épület, amelybe öröm belépni. Itt mindig friss a levegő, még télen is, ráadásul úgy, hogy fűtésre alig-alig kell költeni. A cél kettős volt: az egészséges és kellemes lakókörnyezet mellett azt is be akarták bizonyítani, hogy valóban elérhető szinte nulla rezsi mellett a magas életszínvonal. Mivel a cég raktára és az iroda is itt található, a tulajdonosoknak szinte ki sem kell mozdulniuk, viszont bárki elmehet hozzájuk, és megtapasztalhatja, mit jelent a jó levegő.
Bővebben

Minőségbiztosítás

minőségirányítási rendszer

ISO tanúsítványok

minőségirányítási rendszer